Το πρόβλημα με το φρεάτιο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος που υπερχείλισε πριν λίγες ημέρες με αποτέλεσμα να γεμίσει λύματα η περιοχή όχι μόνο δεν λύθηκε, αλλά η λύση που δόθηκε σήμερα λόγω βροχής, μάλλον ως πρόχειρη μπορεί να χαρακτηριστεί.
Συγκεκριμένα, η ΕΥΔΑΠ κατέφυγε σε μία πατέντα, καθώς τοποθέτησε πάνω στο καπάκι του φρεατίου ένα... φορτηγό, για να μην εκτιναχθεί και επαναληφθούν οι σκηνές με τα λύματα που γέμισαν το σημείο.
Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Live You» του ΣΚΑΪ, η ΕΥΔΑΠ τοποθέτησε ένα αποφρακτικό φορτηγό στο φρεάτιο, με τη μία ρόδα να βρίσκεται πάνω στο καπάκι του οδοστρώματος, ενώ το μηχάνημα βρισκόταν σε λειτουργία.
Επιπλέον, λίγα μέτρα πίσω υπήρχε ένα πυροσβεστικό όχημα, με τέσσερις πυροσβέστες.
«Αυτή τη φορά ευτυχώς είχαμε τη συνδρομή της ΕΥΔΑΠ που είναι ο υπεύθυνος της αποχέτευσης και έτσι γλιτώσαμε τα χειρότερα», είπε ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος τόνισε ότι έχει προηγηθεί εκτεταμένη συνεργασία και με την Περιφέρεια και την ΕΥΔΑΠ, με έλεγχο από ρομποτικές κάμερες.
Επιπλέον, το παλιό καπάκι έχει αντικατασταθεί με καινούργιο, ενώ η ΕΥΔΑΠ έχει διαθέσει τρία αυτοκίνητα στο σημείο.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.