Το πρόβλημα με το φρεάτιο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος που υπερχείλισε πριν λίγες ημέρες με αποτέλεσμα να γεμίσει λύματα η περιοχή όχι μόνο δεν λύθηκε, αλλά η λύση που δόθηκε σήμερα λόγω βροχής, μάλλον ως πρόχειρη μπορεί να χαρακτηριστεί.
Συγκεκριμένα, η ΕΥΔΑΠ κατέφυγε σε μία πατέντα, καθώς τοποθέτησε πάνω στο καπάκι του φρεατίου ένα... φορτηγό, για να μην εκτιναχθεί και επαναληφθούν οι σκηνές με τα λύματα που γέμισαν το σημείο.
Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Live You» του ΣΚΑΪ, η ΕΥΔΑΠ τοποθέτησε ένα αποφρακτικό φορτηγό στο φρεάτιο, με τη μία ρόδα να βρίσκεται πάνω στο καπάκι του οδοστρώματος, ενώ το μηχάνημα βρισκόταν σε λειτουργία.
Επιπλέον, λίγα μέτρα πίσω υπήρχε ένα πυροσβεστικό όχημα, με τέσσερις πυροσβέστες.
«Αυτή τη φορά ευτυχώς είχαμε τη συνδρομή της ΕΥΔΑΠ που είναι ο υπεύθυνος της αποχέτευσης και έτσι γλιτώσαμε τα χειρότερα», είπε ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος τόνισε ότι έχει προηγηθεί εκτεταμένη συνεργασία και με την Περιφέρεια και την ΕΥΔΑΠ, με έλεγχο από ρομποτικές κάμερες.
Επιπλέον, το παλιό καπάκι έχει αντικατασταθεί με καινούργιο, ενώ η ΕΥΔΑΠ έχει διαθέσει τρία αυτοκίνητα στο σημείο.
- Δίκη για τα Τέμπη: Κατάμεστη η αίθουσα στη Λάρισα, ώρα μηδέν για την τραγωδία - Όλες οι εξελίξεις
- Η ταχύτητα των μέτρων, η απόφαση του Σαμαρά για τις υποκλοπές και το διαζύγιο Χαρίτση - Νέας Αριστεράς
- Το φιάσκο της Λουίζης Ριανκούρ, η «17Ν», η ΕΥΠ και ένα σκάνδαλο πολλών εκατομμυρίων
- Χούπας πριν τη δίκη: «Έχω κάνει μήνυση κατά του μακελάρη των Τεμπών, αλλά μένει στο συρτάρι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.