Μενού
tunel
Σανίκο Τσαούση | Φως στο Τούνελ
  • Α-
  • Α+

Ένας άλυτος γρίφος φαίνεται πως οδεύει προς τη λύση του. Το μυστικό του νεκροταφείου αποκαλύπτεται με την έρευνα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ». Τα λάθη και οι αντιφατικές μαρτυρίες των τελευταίων ανθρώπων που είδαν την πολύτεκνη μητέρα Σανίκο Τσαούση, την ώρα που χάθηκε, μέσα στο νεκροταφείο του χωριού, Αλικιανό Χανίων, ρίχνουν «φως» στη μυστηριώδη υπόθεση εξαφάνισης.

«Την είδα μέσα στο νεκροταφείο»

Με τον Τσέχο εργάτη που βρέθηκε εκείνο το πρωί στο νεκροταφείο, την ίδια ώρα με την αγνοούμενη Σανίκο Τσαούσι, επικοινώνησε το «Τούνελ».

Όπως αναφέρει τη θυμάται να μπαίνει στο νεκροταφείο. «Πήγε λίγο πάνω και μετά γύρισε πίσω. Ήταν εκεί πριν έρθει ο παπάς. Κάποια στιγμή ήρθε, αλλά δεν θυμάμαι τι ώρα ακριβώς. Είπε τι θέλει να κάνουμε και έφυγε. Μετά εγώ τον πήρα τηλέφωνο, να του πω ότι τελειώσαμε. Ήρθε, είπε «εντάξει έτσι, φτάνει». Ήταν γύρω στις 10 με 10 και τέταρτο».

Όταν η δημοσιογράφος  του είπε ότι ο ιερέας δεν τους βρήκε όταν επέστρεψε στο νεκροταφείο όπως ανέφερε στο «Τούνελ», ο εργάτης απάντησε ότι «ο παπάς κάνει λάθος».

Ο εργάτης του νεκροταφείου επανέρχεται με διευκρινίσεις

Μετά τις αποκαλύψεις και τα ντοκουμέντα από κάμερες ασφαλείας που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ο Τσέχος εργάτης επικοινώνησε και πάλι πρόθυμος να βοηθήσει καθώς θυμήθηκε, όπως είπε, πράγματα που δεν είχε πει την πρώτη φορά ή τα είχε μεταφέρει διαφορετικά.

«Φτάσαμε με τον παπά στο νεκροταφείο την ίδια ώρα. Πριν τις 8 το πρωί. Πάρκαρε δίπλα μας μέσα στο νεκροταφείο, στην πάνω πλευρά. Η γιαγιά ήρθε στο νεκροταφείο ενώ ήμασταν εκεί εγώ η φίλη μου και ο παπάς. Αυτός δεν την είδε, εγώ πήγα στο αυτοκίνητο να βγάλω το χλοοκοπτικό μηχάνημα. Γύρω στις 10 το πρωί, πήρα τηλέφωνο τον παπά και του είπα ότι ολοκληρώσαμε τις εργασίες και να έρθει να δει αν χρειάζεται κάτι άλλο. Ήρθε λίγο μετά τις 10,έλεγξε τις εργασίες, και έφυγε αμέσως. Μετά φύγαμε και εμείς», είπε χαρακτηριστικά.

Περιπλέκεται το μυστήριο με την πολύτεκνη μητέρα

Ο πατέρας Εμμανουήλ βρισκόταν στο νεκροταφείο του χωριού Πλατανιά Χανίων το πρωί της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου 2022, που χάθηκε η Σανίκο Τσαούσι.

Το «Τούνελ» ήρθε πάλι σε επαφή μαζί του, μετά τις δηλώσεις του Τσέχου εργάτη που εκείνο το πρωινό καθάριζε το κοιμητήριο. Ανέφερε ότι την ώρα που η αγνοούμενη βρισκόταν στο νεκροταφείο, εκείνος ήταν στην αποθήκη και δεν την είδε.

«Οι κάμερες δείχνουν ότι πήγα εκεί γύρω στις οχτώ, τώρα ακριβώς την ώρα δεν μπορώ εγώ να τη θυμάμαι. Ξαναπήγα για να δω αν έχουν τελειώσει τις εργασίες τους, ο Τσέχος εργάτης και η φίλη του, αλλά δεν τους βρήκα. Είναι ψέματα αυτά που σας λέει ο Τσέχος ότι με περίμεναν στο νεκροταφείο. Όταν πήγα εγώ πάνω εκεί, αυτοί είχαν φύγει. Το θυμάμαι πολύ καλά. Στο νεκροταφείο δεν είδα κάτι περίεργο. Αν έβλεπα κάτι, θα το έλεγα από την πρώτη στιγμή. Είναι ένα μυστήριο αυτό που συμβαίνει και μας έχει συγκλονίσει όλους. Δεν ξέρω κάτι, δεν είδα κάτι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA