Μενού
fos
Σταυρούλα (Σίσσυ) Γκουγκουλιά | Φως στο Τούνελ / Mega
  • Α-
  • Α+

Για μια ακόμα Παρασκευή η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ασχολήθηκε με την υπόθεση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά από την Κυψέλη. Όπως προέκυψε η άτυχη γυναίκα μια ημέρα πριν χαθεί βρισκόταν στο Παλαιό Φάληρο και δεν ήταν μόνη της. Το σημείωμα που βρέθηκε στην τσάντα της και η απόδειξη για φαγητό δύο ατόμων, δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση.

Επί της λεωφόρου Ποσειδώνος με κατεύθυνση από Πειραιά προς Γλυφάδα κοντά σε γνωστό ξενοδοχείο του Παλαιού Φαλήρου, οδηγός ταξί αποβίβασε το Σάββατο 19 Αυγούστου λίγο μετά τις 6 το απόγευμα τη Σταυρούλα Γκουγκουλιά. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του στο «Τούνελ» τη μετέφερε στην παραλία Εδέμ συχνά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής, αναφέρουν ότι στην τσάντα της υπήρχε και ένα σημείωμα που έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών μαζί με δελτίο παραγγελίας για φαγητό από κάποια ταβέρνα δύο ατόμων.

Στο σημείο αυτό βρέθηκε το εξωτερικό συνεργείο ερευνών της εκπομπής και μίλησε με υπεύθυνους ξενοδοχείων αλλά και άτομα που εργάζονται σε ταβέρνες της περιοχής. Κανείς τους δεν είχε δει τη Σταυρούλα αλλά ούτε είχε μείνει σε κάποιο από τα κοντινά ξενοδοχεία.

«Την άφησα στο Παλαιό Φάληρο μια μέρα πριν»

Ο οδηγός ταξί που μετέφερε τη Σταυρούλα στο Φάληρο, μίλησε στο «Φως στο Τούνελ», δίνοντας νέα στοιχεία στην υπόθεση. Είχε αφήσει τη Σταυρούλα στην περιοχή του Φαλήρου, μια μέρα πριν τον θάνατό της. Δεν ήταν η πρώτη φορά που τη μετέφερε σε αυτήν την περιοχή.

«Τη μετέφερα, όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι συνάδελφοι, δυο φορές την εβδομάδα, το καλοκαίρι. Τον Ιούλιο πήγαινε πιο συχνά. Τελευταία, απ’ ότι θυμάμαι, είχε και μια φίλη της μαζί, όχι τη συγκάτοικο της».

«Είπε ότι θα πήγαινε διακοπές σε ξενοδοχείο στην Αθήνα»

Παράλληλα, μια γειτόνισσα της Σταυρούλας στην Κυψέλη επικοινώνησε με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη δίνοντας νέα στοιχεία.

«Είχε πει ότι θα πήγαινε μετά τις 20 Αυγούστου, διακοπές σε κάποιο ξενοδοχείο, εδώ κοντά στην Αθήνα. Θα συναντιόταν με μια φίλη της που θα ερχόταν από την Αγγλία.Είχε βάψει τα μαλλιά της, είχε κουρευτεί και ήταν χαρούμενη γιατί θα πήγαινε διακοπές» τόνισε.

Ο τελευταίος μάρτυρας στην παραλία

Το «Τούνελ» μίλησε εκ νέου με τον μάρτυρα που είδε τελευταίος τη Σταυρούλα Γκουγκουλιά στην παραλία «Εδέμ» το μοιραίο βράδυ. Όπως αναφέρει, είδε την Σταυρούλα να έρχεται στην παραλία και να μπαίνει για κολύμπι. Δεν έδωσε μεγάλη σημασία, όπως λέει, αλλά αυτό που θυμάται είναι πως ήταν μόνη της και δεν την είδε να μιλάει στο κινητό της. Τα μπουκάλια με νερό που βρέθηκαν στο σημείο, όπως αναφέρει ο μάρτυρας, τα είδε το επόμενο πρωί που πήγε και πάλι στην παραλία.

«Εγώ έφυγα από την παραλία εκεί γύρω στις 10. Εγώ ήμουν με παρέα, δίπλα είχε μουσική και μου φαίνεται ότι ήταν Σαββατόβραδο, αν θυμάμαι καλά. Εκεί έχει δυο ταβέρνες δεξιά και αριστερά και ήταν γεμάτες από κόσμο εκείνο το βράδυ. Είχε πολύ κόσμο αλλά ποιος θα έδινε σημασία για το ποιος ήταν εκεί. Εμείς ήμασταν στο πάρκινγκ. Εκεί είναι το πάρκινγκ. Εγώ την είδα, εμένα μου έκανε εντύπωση, η γυναίκα ήταν κολυμβήτρια, αυτό μου έκανε εντύπωση», τόνισε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA