Σε μια λαμπερή εκδήλωση, με τραγουδιστή τον Γιώργο Τσαλίκη, φωταγωγήθηκε το Σάββατο (29/11) το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα.
Ο λόγος, για την περιοχή της Καλαμάτας, και ένα φυσικό έλατο από τον Ταΰγετο που τοποθετήθηκε στην κεντρική πλατεία.Όπως επισημαίνεται στο Action24, το έφεραν με ειδική συρόμενη νταλίκα.
Μάλιστα,την ημέρα της μεταφοράς έγινε διακοπή κυκλοφορίας στην πόλη ώστε να μπορέσει να μπει στην κεντρική πλατεία και σύμφωνα με το ρεπορτάζ αποτέλεσε «ειδική παραγγελία».
- Η πιο ανατρεπτική ταβέρνα της Ελλάδας κρύβεται σε ένα μικρό νησί
- Γιώργος Μαζωνάκης: Τα δύο σενάρια για τον αντικαταστάτη του στο «The Voice»
- Καιρός: Έρχονται ισχυροί άνεμοι και καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Αναλυτική πρόγνωση
- Θάνατος Μαζωνάκη: Άρση απορρήτου για τις τρεις εργαζόμενες στο ιατρείο - Το άλλοθι που «έχτιζε» ο γιατρός
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.