Μενού
Φωτιά σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια
Φωτιά σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια | Orange Press Agency
  • Α-
  • Α+

Φωτιά σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Ζαλόγγου, στα Εξάρχεια, κατά την οποία ένας άνδρας υπέστη σοβαρά εγκαύματα, ξέσπασε λίγο μετά τις 22.30 το βράδυ της Παρασκευής.

Στο διαμέρισμα διαμένει μια τετραμελής οικογένεια, με δυο μικρά παιδιά, και γι' αυτόν τον λόγο σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική.

Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, ένα εκ των οποίων κλιμακοφόρο, για την περίπτωση που χρειαζόταν απεκλωβισμός από το μπαλκόνι.

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι, ένας άνρας με εγκαύματα

Οι πυροσβέστες με επίμονες προσπάθειες έσβησαν τη φωτιά όμως από την πρώτη στιγμή διαπίστωσαν ότι στο διαμέρισμα, το οποίο κάηκε σχεδόν ολοσχερώς, υπήρχε ένας άνδρας που είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα -κυρίως στο κεφάλι και στα άνω άκρα, αλλά και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Στην περιοχή κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ πλήρωμα του ΕΚΑΒ προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και σε άλλα άτομα που αντιμετώπιζαν αναπνευστικά προβλήματα από τους καπνούς.

Ο εγκαυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο οποίο επιβιβάστηκε και η σύζυγός του στο «Γεννηματάς», ενώ η Ζωοδόχου Πηγής, από τη Σόλωνος ως την Ακαδημίας, παρέμενε κλειστή τουλάχιστον μέχρι τα μεσάνυχτα.

Προανάκριση για τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς διενεργεί η Πυροσβεστική.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA