Κινητήρας αεροσκάφους που απογειώθηκε από την Κέρκυρα με προορισμό το Ντίσελντορφ, έπιασε φωτιά.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχει σημάνει συναγερμός στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, ωστόσο ο κυβερνήτης δεν επιστρέφει στο νησί, ενώ επιβεβαίωσε ότι μπορεί να πετάξει με τον ένα κινητήρα.
Το αεροσκάφος τύπου Boeing 757, προσγειώθηκε στο Μπρίντιζι της Ιταλίας, ενώ στην πτήση βρίσκονται περίπου 250 επιβαίνοντες.
Τόσο ο θόρυβος όσο και η λάμψη ήταν αρκετά έντονοι. Μάλιστα οι κάτοικοι της περιοχής σημείωσαν ότι ο κινητήρας που είχε πιάσει φωτιά στον αέρα «φαινόταν πεντακάθαρα».
Σημειώνεται ότι το αεροδρόμιο της Κέρκυρας ετοίμασε αμέσως το σχέδιο άμεσης προσγείωσης, καθώς τα σχέδια έκτακτης ανάγκης σε συνεργασία με την πυροσβεστική υπηρεσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η δημόσια τηλεόραση, το αεροσκάφος έφτασε στα 11.000 πόδια, έκανε έναν γύρο πάνω από την Κέρκυρα κατεβαίνοντας στα 8000 πόδια.
Μετά προτίμησε να μην επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, αλλά να περάσει την Αδριατική και να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Μπρίντιζι.
Σε βίντεο που δημοσιεύει το kerkyrasimera.gr, διακρίνονται φλόγες να ξεπηδούν από τον δεξιό κινητήρα του αεροσκάφους που ανήκει στην εταιρία Condor.
- Το Όσκαρ του Ελία Καζάν το 1999 και ένας «κόμπος στο στομάχι»: Η βράβευση ενός καταδότη
- Κλέλια Ανδριολάτου: H εντυπωσιακή Old Hollywood εμφάνιση στο Όσκαρ πάρτι του Έλτον Τζον
- Ξύλο μέρα-μεσημέρι: Οδηγός του ΟΑΣΘ κατέβηκε από το λεωφορείο και πιάστηκε στα χέρια με οδηγό ΙΧ
- Πατέρας Κλεομένη: «Οι δολοφόνοι να μην ξαναδούν το φως του ήλιου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.