Φωτιά σε ακατοίκητο κτίριο επί της οδού Σκιάθου στα Κάτω Πατήσια, κοντά στη συμβολή με την Αιλιανού, ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης (19/2).
Σύμφωνα με το Orange Press Agency, γείτονες από την απέναντι πολυκατοικία, είδαν μεγάλες φλόγες να βγαίνουν από το κτίριο και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.
Όπως είπαν, στον χώρο διαμένει κάποιες φορές ένας άστεγος και γι' αυτό σήμανε συναγερμός.
Πυροσβέστες στο σημείο
Στο σημείο έσπευσαν 8 πυροσβέστες με τρία οχήματα, ενώ αστυνομικοί απέκλεισαν τον δρόμο, και καλούσαν τους κατοίκους να κλείσουν τα παράθυρα λόγω του πυκνού καπνού.
Ο χώρος ήταν γεμάτος με σκουπίδια και άλλα υλικά, με συνέπεια να χρειαστεί μεγάλη ποσότητα νερού για να σβήσει η φωτιά.
- 11η Σεπτεμβρίου: Πώς μέσα σε λίγες ώρες άλλαξε για πάντα ο κόσμος
- Κασιδιάρης: Τα 5 σενάρια για την επιστροφή στη Βουλή και ο «γρίφος» του Αρείου Πάγου
- Ο εκνευρισμός Μητσοτάκη με Φλωρίδη-Άδωνι, το reunion Κώστα και Αμάλ και οι καπετάνιοι του Τσίπρα
- Μουρατίδης για θάνατο Μαζωνάκη: «Έχει κοινωνικά πλοκάμια η υπόθεση - Εξαρτήσεις που παρασύρουν τα παιδιά»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.