Φωτιά ξέσπασε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ περίπου στις 13:30 το μεσημέρι σήμερα, στο ύψος της Σοφούλας στη δημοτική ενότητα Ασσήρου, στις Σέρρες.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η πυρκαγιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα στη μηχανή και εξαπλώθηκε γρήγορα. Χάρη στη ψυχραιμία του οδηγού οι 20 επιβάτες αποβιβάστηκαν από αυτό χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός.
Μάλιστα ο οδηγός με έναν δόκιμο πυροσβέστη προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά αδειάζοντας τους τέσσερις πυροσβεστήρες που υπήρχαν στο λεωφορείο.
Στο σημείο έσπευσαν πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 12 πυροσβέστες για την κατάσβεση της αλλά και για να προλάβουν τυχόν επέκταση της, καθώς δίπλα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Σερρών υπάρχουν ξερά χόρτα. Το όχημα υπέστη πολύ μεγάλες ζημιές ενώ κάηκαν και οι αποσκευές των επιβατών.
Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό με όχημα των ΚΤΕΛ στην Ελλάδα, καθώς χθες λεωφορείο εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε χαντάκι στην Σπάρτη, ενώ ο οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.
- Το παρεκκλήσι στο κέντρο της Αθήνας που ήταν μπαρουταποθήκη για τους αγωνιστές του 1821
- «Αυτό είναι από τον Γιώργο»: Μια πανέμορφη ιστορία για τον Γιώργο Μαζωνάκη
- Μαζωνάκης: Σε λαϊκή αγρυπνία από το απόγευμα η σορός του τραγουδιστή - Στον ανακριτή αύριο οι δύο γιατροί
- Αλλάζει απότομα ο καιρός: Μπόρες, καταιγίδες και πτώση του υδράργυρου – Πού θα έχουμε πιο έντονα φαινόμενα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.