Φωτιά σε πολυκατοικία σε περιοχή του Δήμου Αθηναίων, στη συμβολή της λεωφόρου Μιχαλακοπούλου με την οδό Φαραντάτων, στην περιοχή Γουδή, ξέσπασε σήμερα στις 6:30 το πρωί.
Άμεσα σήμανε συναγερμός στην πυροσβεστική, δυνάμεις της οποίας έσπευσαν με οχήματα, όπως επίσης και περιπολικά με άνδρες της ΕΛΑΣ.
Επί τόπου επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα και το ειδικό βραχιονοφόρο όχημα για τον απεγκλωβισμό ατόμων από φλεγόμενα κτίρια.
Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τετραμελή οικογένεια με δύο παιδιά από διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας, όπου ξέσπασε η φωτιά.
Η οικογένεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο χωρίς η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία.
Η κατάσβεση της φωτιάς ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 8:00.
- Η απελευθέρωση των γαλάζιων βουλευτών, η επιστροφή του Ντάισελμπλουμ και το mea culpa του Αλέξη Τσίπρα
- Αμαλιάδα: Μυστήριο με τον θάνατο 48χρονης - Εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι άνδρα που τη φιλοξενούσε
- Αποκάλυψη Λιάγκα: «Μου την έπεσε ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα, ήμουν 16 - Ο πατέρας μου δεν με πίστεψε»
- Καιρός την Πρωτομαγιά: Πέφτει η θερμοκρασία έως και 13 βαθμούς - Πότε επιστρέφει η άνοιξη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.