Φωτιά με εγκλωβισμό γυναίκας σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (4/9) σε μονοκατοικία στην οδό Πραξιτέλους, στο Μενίδι.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Orange Press Agency αμέσως σήμανε συναγερμός στην πυροσβεστική, καθώς μέσα στο σπίτι βρισκόταν μια γυναίκα.
Επί τόπου έσπευσαν αρχικά αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν τον χώρο από την κανονική είσοδο λόγω της πυρκαγιάς.
Στη συνέχεια, με τη χρήση σκάλας ανέβηκαν σε ένα παράθυρο και προσπάθησαν να καθησυχάσουν τη γυναίκα.
Φωτιά στο Μενίδι: Στιγμές αγωνίας
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι αστυνομικοί είπαν στη γυναίκα «μη φοβάσαι, ακόμα και να έρθει πίσω σου η φωτιά, θα σε βγάλουμε από το παράθυρο, είμαστε δέκα άνθρωποι από κάτω, δεν θα πάθεις τίποτα».
Στο σημείο έφτασαν 15 πυροσβέστες με τρία οχήματα και έδωσαν μάχη με τη φωτιά, που φαίνεται ότι άρχισε από το λεβητοστάσιο της κατοικίας και επεκτάθηκε σε ξύλα.
Οι πυροσβέστες έδωσαν ειδική μάσκα στη γυναίκα και μόλις περιόρισαν τις φλόγες κατάφεραν να τη βγάλουν έξω, όπου την περίμενε η κόρη της.
Στο σπίτι κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τη γυναίκα, η οποία είχε εμφανίσει αναπνευστικά προβλήματα.
- Ένταση στη δίκη για τα Τέμπη: Διακοπή μετά από σύγκρουση Κωνσταντοπούλου με συγγενείς
- Μαρία Σολωμού: Οι πόζες με μαγιό από τις διακοπές και το α λα γαλλικά κομπλιμέντο της Παπουτσάκη
- Μουντιάλ 2026: Ο Μέσι αποκάλυψε γιατί έκλαψε μετά το πρώτο γκολ - «Δεν είχε σχέση με το ποδόσφαιρο»
- Η Dara στο Reader: «Η Eurovision είναι σαν τους Ολυμπιακούς - Όταν έχεις όραμα, το μυαλό δεν μπορεί να σβήσει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.