Επιχείρηση απεγκλωβισμού έχει στηθεί από το Λιμενικό στη Χίο, προκειμένου να πάρει άτομα από τις παραλίες Λημνιά και Αγία Μαρκέλλα, καθώς οι φλόγες από την πυρκαγιά που μαίνεται έχουν θεριεύσει στην περιοχή.
Συγκεκριμένα, υπό τον συντονισμό του ΕΚΣΕΔ η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη καθώς το πύρινο μέτωπο βρίσκεται στην περιοχή της Βολισσού.
Οι απεγκλωβισμένοι αναμένεται να μεταφερθούν στα Μεστά.
Διαβάστε επίσης: Πύρινος εφιάλτης με δεκάδες μέτωπα σε όλη τη χώρα: Έκλεισε η Πατρών - Πύργου, LIVE χάρτες
Στην επιχείρηση συμμετέχουν 5 ΠΛΣ, 1 Ν/Γ, 1 ΠΠΛΣ και ιδιωτικά σκάφη.
Στην περιοχή πνέουν άνεμοι 5 μποφόρ.
- Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη ενώ ήταν στον αέρα το Φως στο Τούνελ: «Να μην ανακατευτώ εγώ, άντε γεια»
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
- QUIZ παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Δεσποινίς Διευθυντής
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.