Τις δύσκολες στιγμές κτηνοτρόφου να σώσει πέρα από τον ίδιο και το κοπάδι του, από τη μανία της φωτιάς στον Άγιο Γεώργιο Φερών Μαγνησίας Βόλου κατέγραψε βίντεο της ΕΡΤ. Ο κτηνοτρόφος προσπαθούσε να σώσει τα ζώα του, όταν οι φλόγες κύκλωσαν το σημείο. «Κινδυνεύει να καεί ένα κοπάδι προβάτων. Είναι εγκλωβισμένα, βλέπετε τον βοσκό που προσπαθεί, φωνάζει εδώ και πάρα πολύ ώρα στους πυροσβέστες να τον βοηθήσουν, αλλά αντιλαμβάνεστε όταν οι ανθρώπινες ζωές απειλούνται η προτεραιότητα είναι εκεί», είπε η ρεπόρτερ Φρόσω Παύλου.
«Ίσως να είναι τα πράγματα δύσκολα και για τον ίδιο, ίσως πρέπει κάποιος να τον απομακρύνει (…) Θα καεί ο ίδιος, θα γίνουμε μάρτυρες ενός κακού σήμερα. Δεν λέει να αφήσει τα ζώα του και να φύγει», πρόσθεσε.
- Πού να μη νοικιάσετε στην Αθήνα: Οι 5 απλησίαστες περιοχές για φοιτητές - Tο κόλπο για φθηνό σπίτι
- Ντίμης Μαυρόπουλος: Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας που σκοτώθηκε στην Κύπρο - Το χρονικό της τραγωδίας στο Κάβο Γκρέκο
- Τα πιο παράξενα μέρη του κόσμου όπου οι γάτες είναι παντού - Ανάμεσά τους και ένα ελληνικό νησί
- Ο Ιταλός παλαιστής που εκτοξεύει πίτσες έχει ένα μυστικό όπλο
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.