Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στη Μαγνησία, με πυροσβέστες, εθελοντές και κατοίκους να κάνουν τεράστια προσπάθεια για τον έλεγχο των μετώπων.
Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας, βρέθηκε στο μέτωπο της φωτιάς και δημοσίευσε βίντεο στο οποίο χωματουργικά και πυροσβέστες κάνουν προσπάθεια για τον περιορισμό της πυρκαγιάς.
«2η ημέρα με μεγάλο μέτωπο πυρκαγιάς ανάμεσα στο Βελεστίνο και στην Κόκκινα καθώς και στην ευρύτερη περιοχή του Αερινού», γράφει ο κ. Νασίκας.
- Τέλος εποχής: Τελευταία ημέρα για το Notos στην Αιόλου και Σταδίου - Γιατί μπαίνει «λουκέτο»
- «Αρπάχτηκαν» Παπακωστοπούλου - Κυρανάκης για τα τρένα: «Τα παιδιά μας είναι ασφαλή;» - «Άκουσα να λέτε χοντράδες»
- Δίδυμοι Πύργοι: Καρκίνος, ο αργός θάνατος που σκοτώνει τους επιζώντες της επίθεσης
- Το βίντεο της ντροπής: Την κούρεψαν γουλί σε μπαρ της Ταϊλάνδης για έναν απλήρωτο λογαριασμό
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.