Για ακόμα μία ημέρα δοκιμάζονται οι κάτοικοι της δυτικής Αττικής, μετά και τη νέα αναζωπύρωση στην Αγία Σωτήρα Μάνδρας. Ήδη έχουν κληθεί να εκκενώσουν οικισμούς, ενώ το 112 κάλεσε τους κατοίκους της Οινόης να μετακινηθούν προς Ερυθρές.
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μάνδρας Αριστοτέλης Μπότσης είπε στο Action 24 πως «είναι η ίδια φωτιά, έγινε αναζωπύρωση και επεκτάθηκε, άλλαξε κατεύθυνση ο άνεμος».
«Βρίσκομαι στο Πουρνάρι, είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα. Έχουμε τρία διαφορετικά σημεία που καίγονται. Νομίζω έχουν καεί οικείες αλλά δεν έχω καλή ορατότητα. Καίγεται δασική έκταση», ανέφερε.
«Οι καπνοί είναι πυκνοί, στην Αγία Σωτήρα έχουν τεράστιο πρόβλημα», είπε ο κ. Μπότσης.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.