Μενού
fotia-kabala
Φωτιά στην Καβάλα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Παρόλο που η εικόνα της φωτιάς στην Καβάλα και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές Δαμασκηνιά, Διαλεκτό και Αβραμυλιά του Δήμου Νέστου, είχε εμφανίσει καλύτερη εικόνα λόγω της κομβικής παρέμβασης της Πυροσβεστικής, το 112 λίγο μετά τις 16:30 το απόγευμα σήμερα έστειλε νέο μήνυμα εκκένωσης οικισμού.

Ειδικότερα, στο μήνυμα του υπογραμμίζει πως εάν κάποιος βρίσκετε στην περιοχή «Άγιος Κοσμάς», καλείται να απομακρυνθεί προς Κεχρόκαμπο - Μακρυχώρι, λόγω δασικής πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή.

Η κατάσταση στην Καβάλα

Ο συναγερμός στην Πυροσβεστική για τη φωτιά στην Καβάλα σήμανε για πρώτη φορά χθες στις 14:00 το μεσημέρι, όταν οι φλόγες έκαψαν σπίτια στα χωριά Δαμασκηνιά, Διαλεκτό και Αβραμυλιά του Δήμου Νέστου.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, στο Διαλεκτό Καβάλας ενώ υπήρξαν διάσπαρτες εστίες, αρκετές εκ των οποίων έφτασαν στην Εθνική Οδό, με αποτέλεσμα να επιβληθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA