Μενού
Κατάσβεσης φωτιάς από την Πυροσβεστική
Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον περιορισμό φωτιάς | Eurokinissi / Φωτογραφία αρχείου
  • Α-
  • Α+

Στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου και διασωληνωμένος συνεχίζει, σύμφωνα με το cretalive.gr,  να νοσηλεύεται ο ηλικιωμένος ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το περασμένο Σάββατο (6/4) στη φωτιά στην Κρήτη.

Ο 73χρονος, συγκεκριμένα, ήταν ένας από τους τρεις τραυματίες της φωτιάς στην Ιεράπετρα και, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, η κατάσταση του χαρακτηρίζεται ως σοβαρή, διότι φέρει εγκαύματα στα χέρια και στο πρόσωπο.

Οι γιατροί κάνουν λόγο ότι το πιο ανησυχητικό στην περίπτωσή του, είναι ότι εισέπνευσε τοξικό καπνό, με αποτέλεσμα εισπνευστικό έγκαυμα στην είσοδο του λάρυγγα και του λαιμού.

Οι γιατροί τηρούν στάση αναμονής για την εξέλιξη της υγείας του, εκτιμώντας ότι τις επόμενες ημέρες θα διαπιστωθεί το εύρος του προβλήματος.

Μία σύλληψη για τη μεγάλη φωτιά στην Κρήτη

Στη σύλληψη ενός ατόμου προχώρησε η αστυνομία στην Κρήτη, όσον αφορά στη φωτιά που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου (6/4), στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημέρωσε πως συνελήφθη ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης της μεγάλης πυρκαγιάς στην περιοχή Μαύρο Κόλυμπο.

Η σύλληψη έγινε, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από Αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος, της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους του Κλιμακίου Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε.).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, η πιθανότερη εκδοχή είναι η φωτιά να ξέσπασε από καύση λιόκλαδων που έκανε ο κάτοικος της περιοχής.

Ο άνδρας θα οδηγηθεί αύριο, Δευτέρα (8/4) ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA