Μενού
φωτια Πυροσβεστική
Όχημα της Πυροσβεστικής | Eurokinissi/Βασίλης Παπαδόπουλος
  • Α-
  • Α+
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του reader.gr στην Google

Οι Αρχές τις τελευταίες ώρες εξετάζουν το σενάριο μηχανικής βλάβης στο υπηρεσιακό όχημα που χρησιμοποιούσαν οι δύο πυροσβέστες οι οποίοι έχασαν την ζωή τους κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης στην πυρκαγιά που μαίνεται αυτές τις ώρες στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr εξετάζεται το ενδεχόμενο το όχημα να ακινητοποιήθηκε από βλάβη, ωθώντας τους πυροσβέστες να το εγκαταλείψουν. Οι συνάδελφοι των θυμάτων δεν αποκλείουν την πιθανότητα το φίλτρο από το όχημα να υπέστη βλάβη από τους καπνούς, την στάχτη και τη σκόνη με αποτέλεσμα την ακινητοποίησή του.

Σημειώνεται πως την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή, σε εξαιρετικά δυσχερείς συνθήκες του κλιμακίου της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού σχετικά με τις αιτίες της καταστροφικής φωτιάς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...