Φωτιά έχει ξεσπάσει από το απόγευμα της Πέμπτης (12/10) σε δασική έκταση στην περιοχή Κάτω Σούλι Μαραθώνα, στην περιοχή του Σχοινιά.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε πριν τις 6 το απόγευμα κοντά στο κωπηλατοδρόμιο, σε έκταση που είναι βαλτώδης, γεγονός που δυσκολεύει τις πυροσβεστικές δυνάμεις. Η φωτιά καίει καλαμιές και δεν απειλεί κατοικίες, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.
Στο σημείο επιχειρούν 41 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα και από αέρος ένα ελικόπτερο.
Λόγω της πυρκαγιάς υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στην είσοδο του κωπηλατοδρομίου του Σχοινιά.
- Καίτη Γαρμπή: «Πετσόκοψε» με τον πιο επικό τρόπο το viral φίλτρο του Instagram για τα '80s
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
- Η τελευταία συνέντευξη του Γιώργου Μαζωνάκη: Ο εγκλεισμός στο Δρομοκαΐτειο και η σχέση με την οικογένεια
- «Ροντέο» με Κυρανάκη - Παπακωστοπούλου: «Δεν θα μιλήσω για τον μισθό μου - Προσβάλλετε γυναίκα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.