Φωτιά τώρα έχει εκδηλωθεί σε τρεις περιοχές της Αττικής, συγκεκριμένα στο Μενίδι, τον Ασπρόπυργο και τα Άνω Λιόσια, με τις μικρές εστίες να αντιμετωπίζονται επιτυχώς από την Πυροσβεστική.
Σύμφωνα με ενημέρωση, και οι τρεις φωτιές ήταν μικρής έντασης και κατασβήστηκαν σχεδόν εν τη γενέσει, όλες σε χορτολιβαδικές εκτάσεις. Η φωτιά στα Άνω Λιόσια απασχόλησε μόλις 3 πυροσβέστες και ένα όχημα.
Η φωτιά στο Μενίδι εκδηλώθηκε κοντά στη συμβολή των οδών Μπόσδα και Αγίας Μαύρας, με 9 πυροσβέστες και 3 οχήματα να κινητοποιούνται για την κατάσβεση.
Όσο για την εστία στον Ασπρόπυργο, εκδηλώθηκε σε ξερά χόρτα κοντά στην Αττική Οδό, ενώ προτού καν φτάσουν στο σημείο οι 9 πυροσβέστες και τα 3 οχήματα της υπηρεσίας, είχε κατασβηστεί ακόμα μία εστία στην περιοχή που είχε γνωστοποιηθεί.
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Το Ιράν ορίζει πρώτη φορά τις προϋποθέσεις για λήξη του πολέμου - Οι τρεις όροι
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.