Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα φωτιά που ξέσπασε σε χωματερή ανακύκλωσης στην περιοχή Τσαΐρι της Ρόδου.
Στο σημείο επιχειρούν οκτώ οχήματα της Πυροσβεστικής με 25 πυροσβέστες, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σαφής εικόνα για την έκταση και το μέγεθος της φωτιάς.
Οι δυνάμεις συνεχίζουν τις προσπάθειες κατάσβεσης, ενώ δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή απειλή για κατοικημένες περιοχές.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
- Ο Ευαγγέλης Ζάππας, το όραμα των Ολυμπιακών Αγώνων και η μακάβρια τελευταία επιθυμία του
- Νέα μαζική πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Αναφορές για τραυματίες και πλήγμα σε μεγάλο νοσοκομείο
- Oι σαρωτικές αλλαγές στα πάνελ Καινούργιου και Λιάγκα
- LIVE από τη Μέση Ανατολή: Εισβολή του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο - Επιθέσεις με drones από το Ιράν
- Εγκλωβισμένος στο Ομάν ο γιος του Αντώνη Γούναρη: «Δεν υπάρχει πρεσβεία»
- Γιατί η Ελλάδα επιλέγει την Κάρπαθο για ανάπτυξη συστοιχίας Patriot - Η στρατηγική σημασία για το Αιγαίο
- Πόσα καταφύγια έχει η Ελλάδα: Πού βρίσκονται σε Αθήνα και Πειραιά
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.