Έντονες διεργασίες στην πρωινή ζώνη. Έχουν ξεκινήσει στο παρασκήνιο οι επαφές για την ανασύσταση στα πάνελ αλλά και στις ομάδες των εκπομπών του Γιώργου Λιάγκα και της Κατερίνας Καινούργιου σε ΑΝΤ1 και Alpha αντίστοιχα. Ήταν δύσκολη χρονιά και για τις δύο εκπομπές όσον αφορά στη «Super Κατερίνα» στο α’ μισό της σεζόν για το «Πρωινό» τώρα στη λήξη της τρέχουσας τηλεοπτικής περιόδου.
Στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα παραμένουν σίγουρα ο Τάσος Τεργιάκης και η Φωτεινή Πετρογιάννη που έχουν ενεργά συμβόλαια ενώ έκλεισε ήδη τη συμμετοχή της και η Σάσα Σταμάτη και προσεχώς θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΝΤ1. Όλα τα υπόλοιπα επανεξετάζονται από μηδενική βάση. Όσον αφορά στην Κατερίνα Καινούργιου όλα δείχνουν πως παραμένουν στην ομάδα της Γρηγόρης Γκουντάρας και Στέφανος Κωνσταντινίδης.
Διαβάστε ακόμα: Οι δύσκολες ερωτήσεις που εκκρεμούν για το deal Ράδιο Αρβύλα και ΑΝΤ1
Αντίθετα θεωρείται βέβαιη η αποχώρηση της Κατερίνας Παπακωστοπούλου. Τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι της Τζώρτζιας Συρίχα, της Τζωρτζέλας Κόσιεβα ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και το ενδεχόμενο επιστροφής στην ομάδα μπροστά από τις κάμερες της Χρύσλας Γεωργακοπούλου. Στο παρασκήνιο και στις δύο εκπομπές γίνονται και άλλες συζητήσεις ενώ καταρτίζονται μακροσκελείς λίστες όμως καθώς ο ανταγωνισμός μεταξύ των πρωινών εκπομπών προβλέπεται σφοδρότερος την επόμενη τηλεοπτική σεζόν έχουν στεγανοποιηθεί προς το παρόν οι όποιες διαρροές ονομάτων. Όσον αφορά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα το μόνο βέβαιο είναι πως μετακινείται στις 9.00 για να προλαβαίνει τον ανταγωνισμό.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.