Συναγερμός έχει σημάνει στη πυροσβεστική για τα Γρεβενά, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά τώρα σε δασική έκταση με τέσσερα ενεργά μέτωπα.
Μία από τις εστίες εντοπίζεται στην περιοχή «Γέφυρα του Γάτου» δυτικά της πόλης, ενώ μία δεύτερη καίει στο Άλσος Θεοδωρίδη, κοντά στο εκτροφείο θηραμάτων.
Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν σημαντικά το έργο της Πυροσβεστικής, η οποία καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Φωτιά τώρα στα Γρεβενά - Ήχησε το 112
Για τη φωτιά κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με 14 οχήματα και 2 ελικόπτερα.
Φαίνεται πως η φωτιά είναι άκρως απειλητική, κάτι που μαρτυρά και η ενεργοποίηση του 112 της Πολιτικής Προστασίας, με μήνυμα που στάλθηκε σε κατοίκους να καλεί σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο.
- Κάντο όπως τα Τρίκαλα: Πώς η πόλη έγινε «ανοιχτή γκαλερί που ανήκει σε όλους»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.