Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (6/8) σε χαμηλή βλάστηση στη Λίνδο της Ρόδου, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Άμεσα σήμανε συναγερμός στην πυροσβεστική και κινητοποιήθηκαν εναέριες και επίγειες δυνάμεις.
Μάλιστα, εστάλη μήνυμα από το 112 σε κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής το οποίο ανέφερε: «Δασική πυρκαγιά στην περιοχή της Λίνδου στη Ρόδο. Παραμείνετε σε ετοιμότητα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».
Στο σημείο επιχείρησαν και συνεχίζουν να επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 11ης ΕΜΟΔΕ.
Επίσης, για τη φωτιά στη Λίνδο έχουν κινητοποιηθεί 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο, ενώ βοήθεια στις δυνάμεις πυρόσβεσης παρέχουν υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης.
- Η άγνωστη αυτοβιογραφική επιστολή του Μάνου Χατζιδάκι – «Αδιαφορώ για τη δόξα»
- Η επόμενη μέρα στη Μέση Ανατολή: Τι γνωρίζουμε για τη συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν - Τα τρία μεγάλα ερωτηματικά
- Πανελλήνιες 2026: Αυλαία σήμερα για τα ΕΠΑΛ, σειρά παίρνουν τα ειδικά μαθήματα – Πότε βγαίνουν οι βάσεις
- Τραγωδία στα Ιωάννινα: Νεκρά τέσσερα αδέλφια από φωτιά στην Κόνιτσα
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.