Μενού
  • Α-
  • Α+

Φωτιά τώρα έχει εκδηλωθεί στη Μαγνησία, καίγοντας δασική έκταση στην περιοχή Γαβριανή. Έχει σταλεί μήνυμα 112 από την Πολιτική Προστασία, καλώντας σε απομάκρυνση τους κατοίκους, με τον δήμαρχο να έχει δώσει εντολή εκκένωσης.

Σύμφωνα με ενημέρωση της πυροσβεστικής, η φωτιά μαίνεται σε δασική έκταση έξω από τον οικισμό Γαβριανή, ενώ λόγω των καπνών που εκλύονται η Πολιτική Προστασία έδωσε εντολή για προληπτική απομάκρυνση.

Ειδικότερα, ζητείται από τους κατοίκους να εκκενώσουν προς Αλμυρό μέσω της Εθνικής οδού. Στο σημείο έχουν σπεύσει 50 πυροσβέστες, 1 τμήμα πεζοπόρου, μαζί με 19 οχήματα, ενώ έχουν σηκωθεί 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο, πραγματοποιώντας ρίψεις από αέρος.

Σύμφωνα πάλι με ενημέρωση του Δήμου Αλμυρού, μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο δήμος έχει στείλει μηχανήματα (JCB, φορτωτές, πουλμανάκι) για τη διευκόλυνση της απομάκρυνσης, ενώ βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

 

Google News

Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA