Φωτιά εκδηλώθηκε στα Τσαμάκια, στη Μυτιλήνη, στην περιοχή του κάστρου, λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ του Σαββάτου.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, η φωτιά ξέσπασε πίσω από το κάστρο της πόλης και θεωρείται αρκετά επικίνδυνη, αν και καίει χόρτα στην περιοχή. Η ένταση των ανέμων ωστόσο είναι πολύ μεγάλη και εκφράζονται φόβοι ότι θα φτάσει στα δέντρα. Προς το παρόν δεν κινδυνεύουν σπίτια.
Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής και των Ειδικών Δυνάμεων Δασικών Επιχειρήσεων που δίνουν μάχη να μην επεκταθεί η φωτιά. Εκεί βρίσκονται και στελέχη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μυτιλήνης, ο αντιδήμαρχος, Νίκος Καρασάββας, και μηχανήματα.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Το ψηφιακό κάτεργο του «έρωτα»: Υπάλληλος των 2 δολαρίων απαντάει στα μηνύματά σου στο OnlyFans
- Η Kάιλι Τζένερ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Ποζάρει χωρίς φρύδια με τσιγάρο στο στόμα και σουτιέν
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.