Φωτιά τώρα σε χαμηλή βλάστηση στην Αχαΐα, στο Πλατάνι πιο συγκεκριμένα, με την Πυροσβεστική να βρίσκεται στο σημείο, όπου προσπαθεί με ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις να την περιορίσει, προτού επεκταθεί.
Σύμφωνα με το pelop.gr, η φωτιά στην Αχαΐα εκδηλώθηκε όρια του Αγίου Βασιλείου με Πλατάνι, ενώ στην ευρύτερη περιοχή βρίσκονται 38 πυροσβέστες, με 3 ομάδες πεζοπόρων, 10 οχήματα και 1 εναέριο μέσο.
- Στέφανος Τραχανάς: «Η επιστήμη δεν με παρηγορεί απέναντι στο θάνατο»
- Duffy: Η τραγουδίστρια του Mercy εμφανίστηκε δημόσια 16 χρόνια μετά την απαγωγή και τον βιασμό της
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
- Σαντορίνη: Η «χρυσή» βιομηχανία των 2.000 γάμων και η ανατροπή με τους τουρίστες που εξαφανίστηκαν
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.