Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (23/07) στην περιοχή Επισκοπή, στην Ιεράπετρα της Κρήτης.
Στο σημείο επιχειρούν 32 πυροσβέστες με 13 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 3ης ΕΜΟΔΕ.
Από αέρος, στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 2 ελικόπτερα.
Για τη φωτιά εστάλη μήνυμα από το 112 στο οποίο γίνεται λόγος για δασική πυρκαγιά. «Παραμείνετε σε ετοιμότητα», τονίζεται χαρακτηριστικά.
Φωτιά στην Ιεράπετρα: Συναγερμός στην περιοχή
Σύμφωνα το cretalive.gr, έχει καεί ένα τροχόσπιτο, ενώ οι φιάλες υγραερίου που υπήρχαν μέσα σε αυτό άρπαξαν φωτιά με αποτέλεσμα οι φλόγες να επεκταθούν σε διπλανές καλαμιές και η φωτιά να πάρει έκταση.
Στο neakriti.gr τονίζεται ότι η επικινδυνότητα είναι μεγάλη, καθώς στο σημείο υπάρχουν σπίτια και επιχειρήσεις.
Επίσης, σημειώνεται ότι έχει κλείσει ο επαρχιακός δρόμος Ιεράπετρας - Παχιάς Άμμου, στο ύψος της διασταύρωσης της Επισκοπής, καθώς η φωτιά μεταφέρεται από τη μια πλευρά στην άλλη.
- Φωτιά στη μπισκοτοβιομηχανία στα Τρίκαλα: Εντοπίστηκαν τρεις νεκροί - «Έγινε φοβερή έκρηξη»
- Η θεωρία συνωμοσίας για τον... κορονοϊό που συνδέθηκε με τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι στην Αττική και θυελλώδεις άνεμοι
- Σία Κοσιώνη: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της - «Δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος»
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.