Μενού
fotia-pyrosbestiki
Ελικόπτερο πυροσβεστικής | Stringer / SOOC
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη φωτιά τώρα στην Κάρυστο Ευβοίας. Η πυρκαγιά ξέσπασε δασική έκταση στην Αμυγδαλιά και η Πυροσβεστική σπεύδει στο σημείο με επίγειες και εναέριες δυνάμεις, καθώς κρίνεται πολύ επικίνδυνη και γι’ αυτό εκκενώνεται το χωριό.

Η φωτιά στο χωριό της Εύβοιας απειλεί σπίτια, ζώα και στάβλους, ενώ οι άνεμοι στην περιοχή είναι θυελλώδεις και φτάνουν μέχρι τα 8-9 μποφόρ!

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Αμυγδαλιάς δήλωσε πριν από λίγο στο evima.gr, πως εκκενώνεται το χωριό Αμυγδαλιά.

Μετά το χωριό Αμυγδαλιά που εκκενώθηκε πριν από λίγο στη Νότια Εύβοια, γίνεται η εκκένωση και στο χωριό Πρινιά, αστυνομικοί μεταφέρουν τους κατοίκους σε κοντινές περιοχές.

Στο σημείο που έχει ξεσπάσει η πυρκαγιά πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι εντάσεως 8-9 μποφόρ με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επιχειρήσουν για την κατάσβεση εναέρια μέσα.

Φωτιά τώρα στην Κάρυστο: Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής στο σημείο για κατάσβεση επιχειρούν συνολικά 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα και 2 πεζοπόρα τμήματα ενώ από αέρος επιχειρούν 2 καναντέρ. 

Google News

Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA