Φωτιά τώρα ξέσπασε στην Κω, ενώ στην περιοχή ήχησε και το 112. Το μέτωπο βρίσκεται κοντά σε σπίτια και ξενοδοχειακές μονάδες, ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ένα ελικόπτερο, τρία αεροσκάφη, εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ.
Το μήνυμα που έλαβαν οι κάτοικοι αναφέρει: «Ενεργοποίηση 112. Δασική πυρκαγιά στον Κέφαλο Κω.Παραμείνετε σε ετοιμότητα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».
- «Έχω πάθει σοκ»: Η πρώτη αντίδραση του πατέρα της τραγουδίστριας που προκάλεσε ζημιές στο Κολωνάκι
- Βίντεο - ντοκουμέντο από την έκρηξη στη Βιολάντα: Πώς γλύτωσε ο φύλακας του εργοστασίου
- Συγκλονίζει η σύζυγος του Λάνθιμου, Αριάν Λαμπέτ: «Έχω υποστεί δύο βιασμούς στην εφηβεία μου»
- Το προφίλ του κατόχου των φωτογραφιών της Καισαριανής: Την Παρασκευή στη Γάνδη οι Έλληνες εμπειρογνώμονες
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.