Μενού
Φωτιά
Κατεστραμμένο δέντρο από φωτιά | EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • Α-
  • Α+

Φωτιά τώρα στην Κρήτη έχει προκαλέσει προβληματισμό στην Πυροσβεστική, η οποία στη σχετική της ενημέρωση υπογράμμισε πως εκδηλώθηκε περί τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας.

Για τη φωτιά στο Κατωφύγι, στην Κρήτη, επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα, ενώ το 112 έχει στείλει μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής.

Συγκεκριμένα, στο σχετικό μήνυμα καλεί τους κατοίκους του Κατωφυγίου να βρίσκονται σε ετοιμότητα, ενώ ζητάει να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αρχών.

Λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας, το 112 έστειλε νέο μήνυμα στους κατοίκους του Κατωφυγίου στην Κρήτη, καλώντας τους να εκκενώσουν προς την Πλατεία Εμπάρου.

«Εάν βρίσκεστε στην περιοχή Κατωφύγι και Ξενιάκος Κρήτης απομακρυνθείτε προς Πλατεία Εμπάρου. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών» αναφέρει το μήνυμα του 112.

Δείτε επίσης:

Πιλότος εγκατέλειψε Μιράζ 2000-5 στην Τανάγρα - Ενεργοποίησε το σύστημα εκτίναξης

Η αγγελία για σεζόν που έγινε viral για τους σωστούς λόγους - «Δεν ψάχνουμε για δούλους»

Έχτισαν σπίτι μισού εκατομμυρίου και τώρα πρέπει να γκρεμιστεί - Το αδιανόητο λάθος που θα κοστίσει «χρυσό»

Αυτοί είναι οι παίκτες του Power of Love - Η «snobaria», η Μις Τουρισμός, οι TikTokers και οι «άγνωστοι»

Google News

Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...