Φωτιά τώρα καίει σε δασική έκταση στην Πτολεμαΐδα, με την πυροσβεστική να επιχειρεί για την κατάσβεση με επίγεια μέσα.
Σύμφωνα με το Σώμα, για την κατάσβεση της πύρινης εστίας έχουν σπεύσει στο σημείο 16 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ αναφέρεται πως η φωτιά εκδηλώθηκε στην ευρύτερη περιοχή όπου βρίσκεται και το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.
Νεότερες πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν πως η φωτιά τέθηκε έγκαιρα υπό έλεγχο, ενώ άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια εκδήλωσής της.
- 2 αποδείξεις από το «Βρώμικο '89»: Πόσες δραχμές θέλαμε για ένα τραπέζι στις διακοπές και μπεργκεράκι;
- Ομπρέλες μόνο για μωρά και παππούδες: Μία παραλία στη Σαρδηνία το «ξεχείλωσε» με τους κανόνες
- Ο Τραμπ κομπάζει για την «μυστική αποστολή» για να μείνει ανοιχτό το Ορμούζ αλλά οι NYT τον προσγειώνουν
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.