Φωτιά ξέσπασε ξημερώματα Πέμπτης στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε έναν άδειο θάλαμο με κλινοσκεπάσματα στη χειρουργική κλινική.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 10 πυροσβέστες με 14 οχήματα και ένα ειδικό κλιμακοφόρο με στόχο να σβήσουν τη φωτιά πριν αυτή εξαπλωθεί κάτι που πέτυχαν γρήγορα σβήνοντας την εστία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 40 ασθενείς που νοσηλεύονταν σε δωμάτια κοντά στην εστία της φωτιάς και οι συγγενείς τους μεταφέρθηκαν προληπτικά αρχικά στο προαύλιο και στη συνέχεια σε άλλο χώρο προκειμένου να παραμείνουν ασφαλείς, ενώ λίγο αργότερα επέστρεψαν στα δωμάτιά τους.
- Βάσεις 2026: Ποιες σχολές θα ανέβουν, ποιες θα πέσουν - Η πρώτη εικόνα ανά επιστημονικό πεδίο
- Πανελλήνιες: Η ακραία βαθμολογία μιας από τις κορυφαίες μαθήτριες στην Ελλάδα
- Καλλιθέα: Ταυτοποιήθηκε το θύμα της επίθεσης, ήταν μόλις 15 ετών
- Ο Παϊτέρης κάλεσε τη Λατινοπούλου για καφέ: «Αν ζητήσει συγγνώμη, θα την ψηφίσουν 700.000 Ρομά»
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.