Φωτιά τώρα, η δεύτερη μέσα σε μία ημέρα, σημειώθηκε στο λιμάνι της Ερμούπολης, στη Σύρο, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cycladeslive.gr, η φωτιά στο λιμάνι της Ερμούπολης στη Σύρο καταγράφηκε σε σπίτι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η ιδιοκτήτρια της οικίας και να διακομιστεί στο νοσοκομείο.
Όπως έγινε γνωστό, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σύρου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.