Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στο Μαρκόπουλο Αττικής, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Το Σώμα ενημερώθηκε για τη φωτιά περί τις 10:04 και δόθηκε εντολή να μεταβούν στο σημείο δεκάδες πυροσβέστες, αλλά και εναέρια μέσα.
Ειδικότερα, στην επιχείρηση συμμετείχαν 44 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 14 οχήματα και δύο ελικόπτερα. Συνδρομή υπήρξε και από μηχανήματα ΟΤΑ αλλά και εθελοντές.
Στην ευρύτερη περιοχή δεν υπάρχουν σπίτια, αλλά αγροικίες και πολλά χωράφια, που μπορεί να μην έχουν καθαριστεί.
Η φωτιά κατασβέστηκε περί τις δύο ώρες μετά την εκδήλωσή της.
- Πέθανε η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα - Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ μετά την εμπρηστική επίθεση
- Η Τούνη ανεμίζει τα 500ευρα σε πισίνα στο Μπαλί και κάνει τον Λιάγκα να ξεσπά: «Ντρέπεται και η ντροπή»
- Πετράλωνα: «Άστεγοι» και οι ένοικοι της διπλανής πολυκατοικίας, υπέστη ζημιές μετά την κατάρρευση
- Δώρα Χρυσικού: «Εγώ δούλευα με καρκίνο και ο άλλος καθόταν στον καναπέ» - Τι είπε για τον πρώην της
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.