Νέα φωτιά ξέσπασε αυτή τη φορά στο όρος Αιγάλεω. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Χαϊδαρίου, Ευάγγελο Ντηνιακό, ο οποίος μίλησε στον ΣΚΑΪ, ενώ οι προσπάθειες εστιάζονταν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Δαφνί, νέα εστία ξεπήδησε στην απέναντι ακριβώς πλευρά, πάνω στο όρος Αιγάλεω.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο, η πυρκαγιά καίει δασική έκταση και δεν απειλεί κατοικίες.
Στο Δαφνί, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 6 οχήματα και τρία ελικόπτερα.
Η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει πάνω στον λόφο, ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στο σημείο υπάρχουν αρκετοί πυλώνες της ΔΕΗ.
- «Ξέφυγαν οι Έλληνες»: To οργισμένo δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας για τους Patriot στην Κάρπαθο
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- QUIZ παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Δεσποινίς Διευθυντής
- Η άγνωστη «θειούλα» που βγήκε φωτογραφία με όλους τους σταρ του Χόλιγουντ, και μιλάμε κυριολεκτικά
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.