Συναγερμός έχει σημάνει τα τελευταία λεπτά στον Έβρο, καθώς σύμφωνα με την πυροσβεστική έχει ξεσπάσει φωτιά σε επαγγελματικό χώρο.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά σημειώθηκε σε επαγγελματικό χώρο στην περιοχή Προβατώνας Έβρου.
Στο σημείο επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 10 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.
Το ΑΠΕ-ΜΠΕ μεταδίδει ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 13.30 εντός της έκτασης του εργοστασίου παραγωγής τεχνητής ξυλείας «AKRITAS».
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Πυροσβεστικού Σώματος η φωτιά εκδηλώθηκε σε σιλό αποθήκευσης πριονιδιού, δεν έχει επεκταθεί στον περιβάλλοντα χώρο και δεν υπήρξε τραυματισμός υπαλλήλου της επιχείρησης.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.