Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Νέο Κουβαρά, με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Μήνυμα 112 εστάλη προς τους κατοίκους της περιοχής.
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Λαυρεωτικής, Θανάσης Μακροδημήτρη, «η φωτιά έχει ξεφύγει και ανεβαίνει προς το όρος Πανί (Πάνειο Όρος που εκτείνεται νοτιοανατολικά του Υμηττού), που είναι ανάμεσα στους δήμους Λαυρεωτικής και Σαρωνικού».
«Υπάρχουν πολλές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας. Προσπαθούμε να πιάσουμε τη φωτιά αλλά πνέουν ισχυροί άνεμοι. Η φωτιά πάει προς το βουνό» τόνισε ο κ. Μακροδημήτρης μιλώντας στο OPEN.
- Η επιχείρηση προσέγγισης Καραμανλή, ο Πολάκης που βλέπει ηγεσία και η αφύπνιση Μεϊμαράκη
- Επίδομα αδείας: Μέχρι πότε πρέπει να το καταβάλει ο εργοδότης - Πώς θα το υπολογίσετε
- Ο Αργύρης Αγγέλου αποκάλυψε πόσα χρήματα παίρνει από τις επαναλήψεις του «Παρά Πέντε»
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.