Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στον Πολύγυρο Χαλκιδικής το μεσημέρι της Τρίτης (25/6), σημαίνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική.
Στο σημείο επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Ειδικότερα, επιχειρούν 22 πυροσβέστες, εννέα οχήματα, ένα ελικόπτερο.
Σε εξέλιξη είναι τα πύρινα μέτωπα σε Νέα Αρτάκη Ευβοίας, Πλατανίτη Ναυπακτίας και Παλιάμπελα Βόνιτσας.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.