Στην προσαγωγή ενός ατόμου, ως υπόπτου για την εκδήλωση πυρκαγιών στην Πάτρα, προχώρησαν το απόγευμα της Τετάρτης (13/8) οι αστυνομικές αρχές.
Υπήρχαν πληροφορίες ότι ένα άτομο που κυκλοφορούσε πεζό στα πύρινα μέτωπα προκαλούσε νέες εστίες.
Διαβάστε επίσης: Καταγγελία για τη φωτιά στην Πάτρα: «Άτομο πετούσε drone δίπλα από τα Canadair»
Το εν λόγω άτομο αντιστάθηκε στις αστυνομικές αρχές την ώρα της προσαγωγής, παρενέβησαν όμως δυνάμεις της ΟΠΚΕ και ο άνδρας προσήχθη.
Οι αστυνομικές αρχές σε συνεργασία με το ειδικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής αναζητούσαν από το πρωί απαντήσεις για τον πύρινο κλοιό που έζωσε την Πάτρα.
Αξιοποιώντας πληροφορίες αναζητούσαν άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλο ως ύποπτους για τον εμπρησμό. Στις 18:00 το απόγευμα, οι αστυνομικοί προέβησαν στην προσαγωγή του ατόμου, τον οποίο υπέδειξαν δύο τουλάχιστον μάρτυρες.
Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από τις αρμόδιες αρχές για να «φωτιστούν» τα αίτια της μεγάλης πυρκαγιάς με τα ολέθρια αποτελέσματα.
ΠΗΓΗ: gnomip.gr
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ να για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.