Φωτοβολίδα κρότου λάμψης που εκτόξευσαν οι δυνάμεις καταστολής τραυμάτισε φωτορεπόρτερ στο κέντρο της Αθήνας, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα Τέμπη.
Ο Μάριος Λώλος μίλησε στο Mega για την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε.
«Εγώ προς το τέλος ξεκίνησαν αστυνομικοί των ΜΑΤ να πετάνε διάφορες κρότους λάμψης. Η μία έπεσε στο κεφάλι μου. Έφαγα κρότου λάμψης από αστυνομικό ενώ δούλευα», είπε στην εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα» ο φωτορεπόρτερ.
«Τεράστια η κινητοποίηση»
Ο Μάριος Λώλος είπε επίσης: «Είχα φωτογραφικές μηχανές. Η κινητοποίηση ήταν τεράστια, ήταν ήσυχη και πέρναγε το μήνυμα πως οι άνθρωποι πέθαναν από τη φωτιά. Όλη η πλατεία ήταν γεμάτη».
Όπως μεταδίδει το Mega, η μεγαλειώδης συγκέντρωση για τα Τέμπη στο Σύνταγμα, αντιμετωπίστηκε από την ΕΛΑΣ με υπερβολική και αδικαιολόγητη χρήση βίας.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Οι συλλήψεις των γιατρών για θανατηφόρο έκθεση, οι αντιφάσεις και τα νέα στοιχεία
- «Καλοκαίρι τέλος» από το Σάββατο: Έρχεται ραγδαία αλλαγή του καιρού με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας
- Δάφνη: Έβαλαν απορρυπαντικό αντί για ξύδι στο φαγητό - Στο νοσοκομείο παιδιά και προσωπικό βρεφονηπιακού σταθμού
- Ο τιμοκατάλογος του ιατρείου στο Κολωνάκι: Πόσο κοστίζει η πλασμαφαίρεση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.