Ένα φρικιαστικό περιστατικό κακοποίησης ζώων σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη (18/07) στη Νέα Μπάφρα του δήμου Αμφίπολης, όπου άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ με καραμπίνα ένα αδέσποτο σκυλάκι.
Όπως αναφέρει το infonews24, το σκυλάκι εντοπίστηκε νεκρό από τους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι ειδοποίησαν τον δήμο Αμφίπολης για το περιστατικό. Υπάλληλοί του προχώρησαν στην περισυλλογή της σορού του ζώου.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ζώο φέρεται να είχε επιτεθεί σε ένα μικρό κοριτσάκι τις περασμένες ημέρες, ενώ κάτοικοι του χωριού είχαν προσπαθήσει να το σκοτώσουν με φόλα, την οποία έφαγε δεσποζόμενο ζώο.
Οι Αρχές έχουν ενημερωθεί για το περιστατικό και πραγματοποιούν έρευνες για να διαπιστώσουν εάν έχουν γίνει καταγγελίες για τις δύο περιπτώσεις θανάτωσης ζώων.
- Σοκ σε live μετάδοση: Άγρια επίθεση σε γνωστό Ρωσοκύπριο YouTuber επειδή ήταν crossdresser
- Η πιο ελληνική φωτογραφία σήμερα ανέβηκε από την Έμιλι Ραταϊκόφσκι
- Ένταση στη δίκη για τα Τέμπη: Διακοπή μετά από σύγκρουση Κωνσταντοπούλου με συγγενείς
- Μαρία Σολωμού: Οι πόζες με μαγιό από τις διακοπές και το α λα γαλλικά κομπλιμέντο της Παπουτσάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.