Μενού
paiderastia
  • Α-
  • Α+

Φρίκη έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση βιασμού, που αποκαλύφθηκε στο Κερατσίνι, με δράστη έναν 78χρονο ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά τη 16χρονη –σήμερα– εγγονή του από τα 9 της χρόνια.

Ο 78χρονος στο Κερατσίνι φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη στο σπίτι της, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία βρισκόταν σε άλλα δωμάτια η μητέρα και η γιαγιά της 16χρονης.

Ο ηλικιωμένος, έχοντας την επίβλεψη της ανήλικης, την κακοποιούσε και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Πειραιά, όπου απολογείται για τις αποτρόπαιες πράξεις του. Η 16χρονη μίλησε στη μητέρα της για τα όσα γινόντουσαν στο σπίτι από το 2017 και, μετά τη μήνυση που υπέβαλε η δεύτερη, συνελήφθη ο 78χρονος.

Κερατσίνι: Το χρονικό της σύλληψης του 78χρονου

Χειροπέδες σ' έναν 78χρονο πέρασαν το πρωί της Παρασκευής (2/2) αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στο Κερατσίνι, ο οποίος κατηγορείται πως κακοποιούσε σεξουαλικά μία ανήλικη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 78χρονος στο Κερατσίνι συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικου κατ' εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ' εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη.

Ο 78χρονος κατηγορείται ότι τουλάχιστον από το 2017 και έχοντας την επίβλεψη ανήλικης που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA