Σοβαρή καταγγελία για θανάτωση σκύλου στο Αγρίνιο, σε κεντρικό σημείο της πόλης πιο συγκεκριμένα, έκανε η ομώνυμη Φιλοζωική Οργάνωση όπως μεταδίδει σχετικά το agriniopress.gr.
Στην ίδια καταγγελία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υποστηρίζεται πως «τον σκύλο, τον έσερνε με σκοινί ένα αυτοκίνητο», γεγονός που διαψεύστηκε από τις μετέπειτα έρευνες στο Αγρίνιο.
Πιο συγκερκιμένα, προέκυψε πως ο οδηγος που έσερνε κάτω από το όχημά του τον σκύλο στο Αγρίνιο, μόλις αντιλήφθηκε την ύπαρξη του άτυχου τετράποδου, κάλεσε αμέσως την ΕΛΑΣ με την Τροχαία να αναλαμβάνει το περιστατικό.
Ο οδηγός υποστήριξε, μάλιστα στις αστυνομικές Αρχές, πως το σκυλί ήταν ήδη σκοτωμένο από παράσυρση, προτού ο ίδιος το σύρει στη συνέχεια σε όλη αυτή τη διαδρομή, χωρίς αρχικά να το αντιληφθεί.
- Μία προσαγωγή για τον θάνατο της γυναίκας στο κέντρο της Αθήνας: Πώς έγινε το δυστύχημα, οι πρώτες μαρτυρίες
- Eύθραυστη η εκεχειρία του Λιβάνου με το Ισραήλ - Θολό τοπίο ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν - Live οι εξελίξεις
- Κεφαλονιά: Αποκαλυπτικά στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου της 19χρονης Μυρτούς φέρνει στο φως το Reader
- Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις κέρδισε το Όσκαρ και λίγο καιρό μετά το πέταξε στα σκουπίδια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.