Μενού
Παρενόχληση
Παρενόχληση
  • Α-
  • Α+

Ποινή φυλάκισης 8 μηνών, με 3ετή αναστολή, ορίστηκε για εργαζόμενο αθλητικής εγκατάστασης στη Θεσσαλονίκη, για τη σεξουαλική παρενόχληση ανήλικου κοριτσιού, την ώρα που καθόταν στις κερκίδες, απρακολουθώντας τον πατέρα της να παίζει μπάλα

Το περιστατικό είχε σημειωθεί τον Δεκέμβριο του 2017 σε ποδοσφαιρική εγκατάσταση γηπέδων 5 επί 5, και πήρε το δρόμο προς τη Δικαιοσύνη, όταν η ανήλικη το ανέφερε στους γονείς της, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως κατήγγειλε, καταθέτοντας προανακριτικά ενώπιον παιδοψυχολόγου, ο 57χρονος κατηγορούμενος την αγκάλιασε και κόλλησε το σώμα του πάνω στο δικό της, όταν εκείνη ανέβηκε σε συρματόπλεγμα.

ΤΟ θράσος του όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς την ίδια μέρα, σύμφωνα με την καταγγελία, την κάλεσε στο γραφείο του προσφέροντάς της ως δώρο μία αθλητική φόρμα.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε, κατά πλειοψηφία, ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με θύμα ανήλικη κάτω των 12 ετών. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA