Εντοπίστηκε και συνελήφθη η 53χρονη που αναζητούνταν ως φυγόποινη, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης 10 ετών και χρηματική ποινή 56.000 ευρώ, για το αδίκημα της διευκόλυνσης μεταφοράς πολίτη τρίτης χώρας που δεν έχει δικαίωμα εισόδου στο ελληνικό έδαφος.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το μεσημέρι του Σαββάτου (06/01) σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της στον Γέρακα, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, η 53χρονη βρέθηκε σε κρυψώνα.
Η ίδια είχε κρυφτεί σε αθέατη διαμορφωμένη κρύπτη εντός της πολυώροφης οικίας, προκειμένου να αποφύγει τον εντοπισμό της.
Γέρακας: Τι έκανε η 53χρονη
Η 53χρονη επιχείρησε να διευκολύνει την επιβίβαση αλλοδαπής που στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων σε πλοίο που βρισκόταν στο λιμένα Μυτιλήνης με σκοπό τη μετάβαση της στην ενδοχώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Δείτε το βίντεο με την κρυψώνα
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.