Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αρχική δήλωση που έκανε το πρωί της Τετάρτης (6/9) ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έφερε σήμερα Πέμπτη (7/9) «συγγνώμη» μέσω X (πρώην Twitter) στην οποία απάντησε η Ναταλία Γερμανού

Υπενθυμίζεται ότι στην αρχική του δήλωση ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής εξίσωνε τη δολοφονία του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά με τη... στεναχώρια για αυτούς που τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη του Blue Horizon προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. 

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έσπευσε με ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter) να ζητήσει συγγνώμη και σήμερα ανέφερε ότι η δήλωσή του παρερμηνεύτηκε. 

«Ζητώ συγγνώμη αν άθελά μου με λανθασμένη διατύπωση, ενδεχομένως κάποιοι εξέλαβαν την καταδίκη μου προς το περιστατικό και την ανάγκη διαλεύκανσής του, ως εξίσωση του θύματος με τον θύτη. Ο Αντώνης και η οικογένειά του είναι τα μεγάλα θύματα αυτής της τραγωδίας», έγραψε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. 

varvitsiotis-germanou-twitter
Η απάντηση της Γερμανού στο tweet του Βαρβιτσιώτη | X (πρώην Twitter)

 

Από πλευράς της η Ναταλία Γερμανού, η οποία χθες είχε ξεσπάσει για το Blue Horizon, σχολίασε: «Εγώ την "ακούω" τη συγνώμη κύριε Υπουργέ κι όταν δω τους θύτες του Αντώνη (φανερούς και αφανείς) βαθιά χωμένους στη φυλακή -ΒΑΘΙΑ όμως, θα τη δεχτώ κιόλας. Ήταν έγκλημα, όχι ατύχημα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.