Μενού
Νηπιαγωγείο
Μαθητές σε νηπιαγωγέιο | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Σοβαρή καταγγελία σε βάρος του νηπιαγωγείου, όπου φοιτά ο 5χρονος γιος της, έκανε μία μητέρα στα Γιαννιτσά, αναφέροντας πως τον κούρεψαν στην εκπαιδευτική δομή χωρίς να πάρουν την έγκριση τόσο του παιδιού όσο και της ίδιας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Mega, το παιδί στα Γιαννιτσά έχει δει και θαυμάζει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και γι' αυτόν τον λόγο ζήτησε από τη μητέρα του να το κουρέψει κατά τα πρότυπα του Βρετανού πρώην ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, όπως κατήγγειλε η ίδια, «το σχολείο στα Γιαννιτσά αποφάσισε να το κουρέψει, χωρίς να έχει δώσει η ίδια έγκριση και δημιουργώντας στο παιδί τραύμα, απειλώντας το παράλληλα με την Αστυνομία».

Γιαννιτσά: Τι καταγγέλλει η μητέρα του

«Τα μαλλάκια του τα μεγαλώναμε για αρκετούς μήνες, γιατί ήθελε ο μικρός λόγω ποδοσφαίρου και της αδυναμίας στον Μπέκαμ, να μοιάζει σε αυτόν» ανέφερε αρχικά για το συμβάν στα Γιαννιτσά η μητέρα του.

«Το παιδί το έχουν κατακουρέψει. Όταν πήγε στο σχολείου, του είπε μία από τις δασκάλες εάν κουρεύτηκε και το συνεχάρη. Μετά είπε σε εμένα γιατί δεν τα πήραμε λίγο παραπάνω και πέφτουν μπροστά στα μάτια του, με εμένα να απαντάω πως τα μαζεύουμε σε κοτσίδα. Γυρνάει και μου λέει τι χαζά είναι» συνέχισε η μητέρα στην καταγγελία της στο Mega.

«Όταν ήρθε το απόγευμα ο μικρός στο σπίτι, μου λέει "μαμά, πάμε να κόψω τα μαλλιά μου. Μαμά, η κυρία μου είπε πως εάν δεν κόψω τα μαλλιά μου, θα καλέσει την αστυνομία» πρόσθεσε η μητέρα στην ίδια καταγγελία.

Την επόμενη ημέρα, όταν πήγε να πάρει το παιδί της από το σχολείο, η μητέρα είδε πως έλειπαν παραπάνω από τα μισά μαλλιά του. «Ζήτησα από το παιδί να μου πει ποιος του το έκανε και ακόμα δεν μου έχει πει κάτι» είπε η γυναίκα στα Γιαννιτσά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA