Μενού
gkazi-astynomia
Πυροβολισμοί στο Γκάζι | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έντασης και των πυροβολισμών στο Γκάζι όπου τραυματίστηκαν σοβαρά τρία άτομα.

Στο βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το alert_news.gr διακρίνεται ο διαπληκτισμός της παρέας των θυμάτων με τους δύο δράστες που επέβαιναν στο τζιπ. 

Ο ένας από τους δύο χαστουκίζει ένα άτομο από την παρέα των Kρητικών και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ακολουθούν οι εν ψυχρώ πυροβολισμοί με το ένα θύμα να σωριάζεται στο έδαφος.

Υπενθυμίζεται ότι στο νοσοκομείο νοσηλεύονται με σοβαρά τραύματα τρία άτομα, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η  εκπομπή «Στούντιο Με Θέα» του ΑΝΤ1, πρόκειται για κακοποιούς που εμπλέκονται με τη νύχτα.

Γκάζι: Βρέθηκε DNA ενός εκ των δραστών, νοικιασμένο το τζιπ

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το γενετικό υλικό ενός εκ των δραστών φαίνεται να έχει μείνει πάνω στα ρούχα ενός από τα θύματα και έτσι θεωρείται θέμα χρόνου η ταυτοποίησή του. 

Βάσει των στοιχείων που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, ο δράστης ήρθε στα χέρια με το ένα θύμα, καθώς επίσης τον άγγιξε στα ρούχα με αποτέλεσμα να του αφήσει γενετικό υλικό. 

Συνολικά οι αξιωματικοί της αστυνομίας έχουν πάρει έντεκα καταθέσεις, ενώ εξετάζουν εξονυχιστικά και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Μάλιστα, έχει καταγραφεί το όχημα τόσο τη στιγμή που φτάνει στο Γκάζι όσο και τη στιγμή που φεύγει. 

Όπως έχει προκύψει από την έρευνα, το τζιπ των δραστών ήταν νοικιασμένο και έφερε πινακίδες, οπότε δεν θα είναι δύσκολο, όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, να βρει η Αστυνομία τον ιδιοκτήτη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA