Μενού
Επίθεση με πυροβολισμούς στο Γκάζι
Επίθεση με πυροβολισμούς στο Γκάζι | ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από το σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς που έλαβε χώρα στο Γκάζι. Παράλληλα, πληθαίνουν οι πληροφορίες όσον αφορά στους δράστες.

Στο βίντεο, που δημοσιεύει η ΕΡΤ, φαίνεται το τζιπ των δραστών να αποχωρεί από το σημείο των πυροβολισμών λίγο μετά την αιματηρή επίθεση, που άφησε πίσω της τρεις σοβαρά τραυματίες. 

Σημειώνεται πως εντός του οχήματος επέβαιναν δύο άτομα, με το ένα εξ αυτών να είναι εκείνο που άνοιξε πυρ.

«Σκληρός κακοποιός» ο δράστης των πυροβολισμών στο Γκάζι

Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας, μέσω ΣΚΑΪ, ο δράστης των πυροβολισμών είναι γνωστός στις Αρχές και κρίνεται ως σκληρότατος. 

«Ο δράστης έχει έναν τεράστιο φάκελο στην αστυνομία, είναι μπράβος και έμπορος ναρκωτικών και ήδη καταζητούνταν, συνεργάζεται με την αλβανική μαφία της Ιταλίας» ενημέρωσε. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, αφορμή αποτέλεσε μία λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του ιδίου και των θυμάτων. «Πάτησαν μία λακκούβα με νερό και κάποιος τους φώναξε, αυτό κόντεψε να στοιχίσει τη ζωή τριών ανθρώπων» σημείωσε. 

Σχετικά με τον δράστη που πυροβόλησε δήλωσε ότι έχει έναν τεράστιο φάκελο στην αστυνομία, είναι μπράβος και έμπορος ναρκωτικών και ήδη καταζητούνταν.

«Στόχευσε με ειδικό τρόπο τα κεφάλια τους για μία λεκτική αντιπαράθεση, δεν τον ένοιαξε καθόλου ότι τον αναζητούν οι κάμερες. Ο άνθρωπος αυτός έχει δύο πόρτες, μία στην Αλβανία, που αν κρυφτεί στα βουνά άντε να τον βρεις και μία στην Ιταλία, γιατί συνεργάζεται με την Αλβανική μαφία της Ιταλίας» είπε σε άλλο σημείο. 

Νοικιασμένο το τζιπ

Χθες είχε γίνει γνωστό πως το όχημα των δραστών ήταν νοικιασμένο με leasing. 

«Δεν τους γνωρίζαμε, ούτε είχαμε καμία διαφορά μαζί τους» φέρεται να κατέθεσε χθες στους αστυνομικούς ο ένας των τραυματιών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο τραυματίας κατέθεσε ακόμη πως η παρέα του δεν έκανε κάποια κίνηση που να «προκαλέσει» τον θυμό του οδηγού και του συνοδηγού του αυτοκινήτου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA