Μενού
Η στιγμή της εφόδου της αστυνομίας στη ναυτιλιακή
Η στιγμή της εφόδου της αστυνομίας στη ναυτιλιακή
  • Α-
  • Α+

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται πλάνα, μετά την επίθεση που έλαβε χώρα στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, όπου ένας 76χροος πυροβόλησε και σκότωσε τρία άτομα, πριν αυτοκτονήσει.

Η επίθεση εξαπολύθηκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας (12/2), με τον δράστη να μπαίνει στο κτίριο από το πάρκινγκ και να πυροβολεί τους επικεφαλής της επιχείρησης.

Στα πλάνα, που τραβήχτηκαν από κατοίκους της περιοχής - όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί - και δημοσιεύονται από το Mega, φαίνονται πάνοπλοι αστυνομικοί να κινούνταν στο σημείο, πριν εισβάλουν στο κτίριο.

Οι δολοφονίες στη Γλυφάδα

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, ο 76χρονος, που εργαζόταν δεκαετίες για την οικογένεια, μπήκε στο κτίριο κρατώντας ένα σάκο και τον άφησε έξω από το γραφείο της ιδιοκτήτριας.

Οι δυό τους καυγάδισαν, εκείνη τον έδιωξε και κλείδωσε την πόρτα και τότε ο δράστης άνοιξε πυρ, σύμφωνα με τον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό.

Η γυναίκα σώθηκε, άρχικά, και έτρεξε από τον δεύτερο προς τον πρώτο όροφο και το γραφείο του γαμπρού της.

Εκεί, ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε πρώτα εκείνη και μετά τον συγγενή της, που ήταν διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής.

Στο σημείο έπεσε νεκρός και ένας πρώην καπετάνιος, υπάλληλος της επιχείρησης, ο οποίος κατάφερε να πάρει την καραμπίνα από τα χέρια του 76χρονου, αλλά εκείνος τον πυροβόλησε με το δεύτερο όπλο που έφερε πάνω του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA